21 de març del 2009

He vist... un tronc corcat a la vora del mar...








7 comentaris:

Unknown ha dit...

Seria interessant saber la història d'aquest tronc, d'on era i com va arribar on és ara. Però segur que s’ha passat molt de temps navegant pel mar, sembla afectat pel corc de la mar: la Broma.
La broma és l’atac a la fusta d’un petit molusc bivalv (Teredo Navalis) que forada la fusta que es troba en contacte amb l’aigua del mar amb forats de 0.5 a 1 mil·límetre, i es passa tota la seua vida dins la fusta passant-s’ho d’allò més be fent galeries i jalant sense parar.
A part de Teredo o de broma, al bitxet s’he l’anomena familiarment com “cuc menja barcos”

Llàstima que hagis retallat la foto, té bona pinta

Setes ha dit...

eiiiiiiii ets com una enciclopèdia en potes!!!!

La foto no està retallada!!!!!

és tal qual la vaig fer!!!

Però si t'interessa veure el tronc em sembla que en vaig fer algún altra, fent proves de la velocitat, obturador i aquetes coses, on surt més tros d'ell.

Unknown ha dit...

Ja ho domines aixó de la fotografia?

M'anirien bé unes quantes lliçons...

Setes ha dit...

uffffs!! encara no m'aclareixo gaire! llegeixo tot lo que puc per internet, vaig visitant pàgines amb fotos. Em faig una mica de lio, però alguna coseta he aconseguit, com fer què l'escuma del mar sigue blanca jejeje o fotografiar unes gotes què cauen a la pica (estàn per aquí el bloc). Però si ara em preguntes com ho vaig fer pos t'hauré de respondre: "no ho se... va sortir i prou". En lo cómodo què és posar la càmera en automàtic i que ho faci tot ella, que pa algo és una "peacho" càmara (aquella reflex vinguda de Cànaries que te trenta-i-ejem anys no me la deixaven ni "aulorar" i me'n vaig comprar una reflex digital), però que em sembla que em ve massa gran encara... vaig a penjar la de l'escuma pa que veas la pseudo-artista que hi ha a la family..

Summer ha dit...

Haaaaaala nena que chuli!!!
Me encantan las rocas con verde, mi única ilusión es pisarlas y notar el frío y resbaladizo tacto en mis pies.
¿Será un trauma de escuchar de pequeña; "no pises las rocas que te resbalas"?

Jesús M. Tibau ha dit...

tot un personatge de conte

Setes ha dit...

sumer: es posible que te resbales si te subes pero quizá no... tu misma, existen rocas verdes en Murcia?? (ji ji ji qué mala soy!!)

Jesus: i tant què era un personatge el tronc; estava allí esquelètic, amb dues rames al aire com si hagués estat intentant cridar per demanar ajuda i ningú l'hagués sentit, i atrapat en les pedres es va adormir.